Wednesday, February 7, 2018

Upwork Readiness Test 2018

1. What is the secret to being a highly successful freelancer on UpWork.com?

Answers:

• Communicate early, communicate often.
• Provide honest and realistic project updates.
• Respond quickly and hit deadlines.
• Listen to your client’s concerns and have a positive attitude.
• All of the above


2. What do you need to be successful on UpWork ?

HINT: Everything you need to know is in the Freelancer Manual

Answers:

• A fast, reliable Internet connection and an up-to-date Internet browser.
• A work-only email account and a free Skype account.
• A basic understanding of the English language.
• A ready-to-work attitude, a strong set of skills, and an entrepreneurial spirit.
• All of the above

3. Which of the following is TRUE about fixed-price jobs?

Answers:

• Fixed-price jobs are not covered by the UpWork Guarantee.
• Payment is at the client’s discretion.
• Fixed-price jobs are generally smaller and are paid upon completion.
• Terms of the job are agreed upon before work begins.
• All of the above


4. What is one smart way to prove you’re right for the job?

Answers:

• Offer to work for free.
• Ignore the client’s invitation to interview.
• Offer to do a short, paid «test project» to show you have the necessary skills.
• Send a cut and paste cover letter full of spelling errors.
• Beg them to hire you because you really need the money.


5. What kind of profile image works best for attracting clients?

Answers:

• A picture of me smiling, because it’s considered more trustworthy and pleasant.
• An illustrated image of my favorite animal.
• A picture of me wearing a baseball hat and dark sunglasses.
• My company’s logo.


6. UpWork charges clients 10% of what they pay on your contract.

Answers:

• True
• False

7. Which of the following is TRUE about hourly jobs?

Answers:

• The client is billed only for hours worked.
• Work time is logged through the UpWork Team App.
• Your time is covered by the UpWork Guarantee that an hour worked is an hour paid.
• All of the above


8. Before you apply for a job, what questions should you ask yourself?

Answers:

• Do I have the right skills and experience for this job?
• Do I have the time available to complete this job?
• Do I think the offered rate is acceptable?
• All of the above


9. Which statement about the Team App is FALSE?

Answers:

• The Team App lets you track your time for hourly jobs.
• The Team App takes work-in-progress snapshots at random times in 10-minute intervals.
• The Team App must be used for fixed-price contracts.
• The Team App records the total number of keystrokes and mouse clicks.


10. A good profile includes which of the following?

Answers:

• Your full name, title, and photo.
• An overview that lets potential clients know what you can do for them.
• A few completed skill tests to demonstrate your expertise.
• Well-written text that has a positive tone, is grammatically correct, and is spelled properly.
• All of the above


11. UpWork charges a 10% fee on each contract.

Answers:


• True
• False

No comments:

Neobux