Thursday, February 11, 2016

Test answers for Yahoo Developer skills - Data APIs Test 2016

1 Answered Test Questions:

1. Read the following statements regarding OAuth and then choose the appropriate option from the list below.

Statement X: OAuth unreserved characters are not encoded.
Statement Y: OAuth parameter names and values are not case sensitive.
Answers:
• Statement X is correct and Statement Y is incorrect.
• Statement X is incorrect and Statement Y is correct.
• Both statements are correct.
• Both statements are incorrect.

46 NOT Answered Yet Test Questions:

(hold on, will be updated soon)
2. Regarding the Yahoo! Updates API, which of the following HTTP request headers is mandatory?
Answers:
• Authorization
• Accept-Encoding
• Host
• Accept-Language
3. What do the curly brackets {} signify in JSON format?
Answers:
• Objects
• Object members
• Arrays
• Values
4. Which of the following logic operators are used when working with the Yahoo! Updates API?
Answers:
• ne
• suid
• or
• contains
• source
5. The list below represents the steps involved in the OAuth Authorization Flow. Choose the option that puts these steps in the correct sequence.

i) Sign up and get a Consumer Key
ii) Get User Authorization (request_auth)
iii) Exchange the Request Token and OAuth Verifier for an Access Token (get_token)
iv) Refresh the Access Token (get_token)
v) Get a Request Token (get_request_token)
Answers:
• i, ii, iv, v, iii
• i, ii, iii, iv, v
• i, v, ii, iii, iv
• i, v, iv, iii, ii
6. Which BBAuth response parameter can be used to validate whether the authorization response actually came from Yahoo! login servers?
Answers:
• appdata
• token
• sig
• ts
7. Which of the following parameters is used to get output from Yahoo! Web Services in Serialized PHP format?
Answers:
• response=php
• output=php
• format=php
• outputparam=php
8. Which of the following query parameters is not supported by the Yahoo! GeoPlanet API?
Answers:
• appid
• select
• count
• callback
9. Which of the following Search Services are provided by Yahoo! BOSS API?
Answers:
• News Search
• Music Search
• Image Search
• Travel Search
10. Is the following statement true or false?

The JavaScript eval() function performs a sanity check while compiling JSON output text.
Answers:
• True
• False
11. Which of the following Yahoo! BOSS API arguments is used to retrieve related words and phrases for each search result?
Answers:
• view=language
• type=html
• view=keyterms
• abstract=long
12. Read the following statements regarding Yahoo! Updates API and then choose the appropriate option from the list below.

Statement X: For HTTP GET Method, Read/Write permissions are required for Yahoo! Updates.
Statement Y: For HTTP PUT Method, Read/Write permissions are required for Yahoo! Updates.
Answers:
• Statement X is correct and Statement Y is incorrect.
• Statement Y is correct and Statement X is incorrect.
• Both statements are correct.
• Both statements are incorrect.
13. Which of the following Yahoo! BOSS API response fields gives the number of total documents matching the search terms, including duplicate results?
Answers:
• totalhits
• deephits
• count
14. In JSON, the slashes (/) appearing in a URL string value are escaped with _________.
Answers:
• \\
• \/
• /\
• ..
15. The only Yahoo! GeoPlanet API filter supported by the /placetypes collection is _______________.
Answers:
• .q
• .type
• $and
16. Which of the following is an invalid format for using a Yahoo! GeoPlanet API filter?
Answers:
• $and(.q(NewYork),.type(suburb))
• $and(.q(NewYork,Miami),.type(suburb))
• $and(.q('NewYork,Miami'),.type(suburb))
17. Which of the following is not a valid value for the age argument in a Yahoo! BOSS API News Search query?
Answers:
• age=25d
• age=2w-30d
• age=2000d
• age=6d-10d
18. When using Yahoo! Placemaker API, which of the following query parameters is used to define the results return format?
Answers:
• documentType
• outputType
• focusWoeid
• autoDisambiguate
19. Which of the following Yahoo! BOSS API Services is used to display a list of all pages belonging to a domain in the Yahoo! index?
Answers:
• inlink
• pagedata
• news
• image
20. What does the BBAuth Authentication Error Code 1000 signify?
Answers:
• The user token has expired.
• The authentication call has been made using HTTP.
• The application ID (appid) is invalid.
• The user token is invalid.
21. Which of the following are optional Yahoo! BOSS API arguments?
Answers:
• Format
• Style
• Abstract
• Type
22. Which of the following BBAuth error codes is returned when the length of the appdata exceeds 300 bytes?
Answers:
• 2001
• 2002
• 2003
• 2004
• 2005
23. Which of the following elements are contained under the channel element of the RSS response of the Yahoo! Placemaker API?
Answers:
• title
• contentlocation
• rss
• link
24. When performing a Yahoo! BOSS API image search, which response XML field gives the information regarding the URL of the image itself?
Answers:
• thumbnail_url
• url
• refererclickurl
• refererurl
25. Which of the following BBAuth login parameters contains a hexadecimal md5 hash of a particular relative URL?
Answers:
• appdata
• ts
• send_userhash
• sig
26. Which of the following XML attributes are correct?
Answers:
• <employee name=Sam>Engineer</employee>
• <employee name='Sam'>Engineer</employee>
• <employee name='Sam "Shelton" Ziegler' />
• <employee name="Sam">Engineer</employee>
27. Which of the following response formats are supported by the Yahoo! GeoPlanet API?
Answers:
• XML
• JSON
• GeoJSON
• Serialized PHP
28. Which of the following statements regarding XML is incorrect?
Answers:
• XML attribute values must be quoted.
• XML tags are not case sensitive.
• XML is platform independent.
• XML is extensible.
29. Read the following statements regarding BBAuth Authorization and then choose the appropriate option from the list below.

Statement X: The appid is passed as a REST parameter.
Statement Y: The WSSID is passed as a POST parameter.
Statement Z: The auth cookie is passed as an HTTP Cookie Header.
Answers:
• Statements X and Y are correct and Statement Z is incorrect.
• Statements X and Y are incorrect and Statement Z is correct.
• Statements X and Z are correct and Statement Y is incorrect.
• Statements Y and Z are correct and Statement X is incorrect.
30. Which of the following built-in PHP functions are used to handle Serialized PHP text format?
Answers:
• serialize
• unserialize
• serializable
• wddx_deserialize
31. Which of the following is a common feature in both BBAuth and OAuth authorization methods?
Answers:
• Token-based authorization
• Support for multiple providers
• Support for Desktop applications
32. In the Yahoo! Web Services URI, which of the following combinations is used to get the JSON response in parentheses and a user-defined function name containing that response?
Answers:
• output=json&callback=[function_name]
• format=json&return=[function_name]
• show=json&capture=[function_name]
• response=json&function=[function_name]
33. Which of the following URLs is used to get User Authorization in the OAuth Authorization process?
Answers:
• https://api.login.yahoo.com/oauth/v2/get_request_token
• https://api.login.yahoo.com/oauth/v2/request_auth
• https://api.login.yahoo.com/WSLogin/V1/wslogin
• https://api.login.yahoo.com/oauth/v2/get_token
34. Which of the following Yahoo! BOSS API arguments is used to remove bold tags around the search result titles?
Answers:
• format
• strictlang
• view
• style
35. Which of the following URIs from the Yahoo! Updates API is used to handle updates for a specified user?
Answers:
• http://social.yahooapis.com/v1/user/{guid}/updates/{source}/{suid}
• http://social.yahooapis.com/v1/user/{guid}/updates
• http://social.yahooapis.com/v1/user/{guid}/updates/connections
36. Which of the following different types of OAuth Request URLs is used to obtain user authorization for consumer access?
Answers:
• Request Token
• User Authorization
• Access Token
37. When using the Yahoo! Placemaker API, which of the following parameters is ignored when the documentContent parameter is provided in the query string of the URI?
Answers:
• documentType
• inputLanguage
• documentTitle
• documentURL
38. With regard to the Yahoo! Contact API, which of the following plural fields can be assigned to the Contacts plural field type?
Answers:
• emails
• notes
• links
39. Which of the following transform query argument filters from the Yahoo! Updates API is used to get the updates belonging to each of the specified transforms?
Answers:
• all
• intersection
• limit
• union
40. Which of the following query parameters are supported by the Yahoo! Placemaker API?
Answers:
• format
• focusWoeid
• callback
• documentURL
41. Which of the following identifiers are provided by the Contact object of the Yahoo! Contact API?
Answers:
• cid
• fid
• collectionID
• suid
42. What is the XML schema data type of the count element in a Yahoo! Contact API object?
Answers:
• anyURI
• string
• dateTime
• Contact Object
43. Which of the following is the root element of the XML response obtained from the Yahoo! Placemaker API /document resource?
Answers:
• contentlocation
• processingTime
• placeDetails
• referenceList
44. Which of the following responses are supported by the Yahoo!BOSS API?
Answers:
• XML
• YML
• Serialized PHP
• JSON
45. Read the following statements regarding JSON and then choose the appropriate option from the list below.

Statement X: In JSON, an object is an ordered set of name/value pairs.
Statement Y: IN JSON, an array is an ordered collection of values.
Answers:
• Statement X is correct and Statement Y is incorrect.
• Statement Y is correct and Statement X is incorrect.
• Both statements are correct.
• Both statements are incorrect.
46. Study the following XML document and then choose the option that correctly represents the given XML in JSON.

<?xml version="1.0" ?>
<employees>
<employee id="1">
<name>Shawn</name>
</employee>
<employee id="2">
<name>Vin</name>
</employee>
</employees>
Answers:
• {"employees": {"employee": [ {"id": "1"}, {"name": "Shawn"}, {"id": "2"} , {"name": "Vin"} ] } }
• {"employees": {"employee": { {"id": "1", "name": "Shawn"},{"id": "2", "name": "Vin"} } } }
• {"employees": {"employee": [ {"id": "1", "name": "Shawn"},{"id": "2", "name": "Vin"} ] } }
47. Which of the following are examples of Yahoo! GeoPlanet API collections?
Answers:
• place
• children
• ancestors

No comments:

Neobux