Wednesday, February 7, 2018

Upwork Readiness Test 2018

1. What is the secret to being a highly successful freelancer on UpWork.com?

Answers:

• Communicate early, communicate often.
• Provide honest and realistic project updates.
• Respond quickly and hit deadlines.
• Listen to your client’s concerns and have a positive attitude.
• All of the above


2. What do you need to be successful on UpWork ?

HINT: Everything you need to know is in the Freelancer Manual

Answers:

• A fast, reliable Internet connection and an up-to-date Internet browser.
• A work-only email account and a free Skype account.
• A basic understanding of the English language.
• A ready-to-work attitude, a strong set of skills, and an entrepreneurial spirit.
• All of the above

3. Which of the following is TRUE about fixed-price jobs?

Answers:

• Fixed-price jobs are not covered by the UpWork Guarantee.
• Payment is at the client’s discretion.
• Fixed-price jobs are generally smaller and are paid upon completion.
• Terms of the job are agreed upon before work begins.
• All of the above


4. What is one smart way to prove you’re right for the job?

Answers:

• Offer to work for free.
• Ignore the client’s invitation to interview.
• Offer to do a short, paid «test project» to show you have the necessary skills.
• Send a cut and paste cover letter full of spelling errors.
• Beg them to hire you because you really need the money.


5. What kind of profile image works best for attracting clients?

Answers:

• A picture of me smiling, because it’s considered more trustworthy and pleasant.
• An illustrated image of my favorite animal.
• A picture of me wearing a baseball hat and dark sunglasses.
• My company’s logo.


6. UpWork charges clients 10% of what they pay on your contract.

Answers:

• True
• False

7. Which of the following is TRUE about hourly jobs?

Answers:

• The client is billed only for hours worked.
• Work time is logged through the UpWork Team App.
• Your time is covered by the UpWork Guarantee that an hour worked is an hour paid.
• All of the above


8. Before you apply for a job, what questions should you ask yourself?

Answers:

• Do I have the right skills and experience for this job?
• Do I have the time available to complete this job?
• Do I think the offered rate is acceptable?
• All of the above


9. Which statement about the Team App is FALSE?

Answers:

• The Team App lets you track your time for hourly jobs.
• The Team App takes work-in-progress snapshots at random times in 10-minute intervals.
• The Team App must be used for fixed-price contracts.
• The Team App records the total number of keystrokes and mouse clicks.


10. A good profile includes which of the following?

Answers:

• Your full name, title, and photo.
• An overview that lets potential clients know what you can do for them.
• A few completed skill tests to demonstrate your expertise.
• Well-written text that has a positive tone, is grammatically correct, and is spelled properly.
• All of the above


11. UpWork charges a 10% fee on each contract.

Answers:


• True
• False

English Spelling Test (U.S. Version) 2018

1. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.

Answers:

• pshycology
• psycology
• psyhcology
• psychology


2. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.

Answers:

• diminutive
• diminuative
• deminutive
• dimminutive


3. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!

Answers:

• nuisance
• nuisents
• newsanse
• nuisince


4. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

Answers:

• kindergarden
• kindegarten
• kindergarten
• kindegarden


5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.

Answers:

• congradulated
• congrachulated
• congratulated
congratulated



6. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.
Or (The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the sausages.)

Answers:

• barbecue
• barbequeue
• barbycue
• barbcue


7. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.

Answers:

• fiancĂ© (fiance)
• finance
• feancĂ©
• fience


8. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.

Answers:

• existence
• existance
• existense
• existanse


9. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.

Answers:

• reincanation
• reincarenation
• reincarnation
• reincantation


10. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.

Answers:

• liasion
• liaison
• liasone
• leason


11. Which of the following options means, “the owner or manager of a restaurant”?
Or ( Choose the correct spelling of the word from the options below. )

Answers:

• Restaureter
• Restaurater
• Restaurateur
• Restourateur


12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he’ll know how to reach you while you’re away.

Answers:

• itenreray
• itinerary
• iteneray
• Itinirary


13. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.

Answers:

• dissapointing
• dissappointing
• disapointing
• disappointing


14. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
_________animals feed almost exclusively on meat.

Answers:

• Carnivorus
• Carnivorous
• Carnivoures
• Carnivoreus


15. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Arizona.
Or (After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Spain.)

Answers:

• Neumonia
• Penumonia
• Pneumonia
• Pnuemonia

16. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.

Answers:

• prollifically
• prolificaly
• prollificaly
• prolifically


17. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t ______________ them.

Answers:

• loose
• looze
• lose
• louse


18. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.

Answers:

• plagiarism
• plagiarizm
• plagerism
• plagirism


19. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Pronounciation
• Pronuciation
• Pronuncitation
• Pronunciation


20. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Carribean
• Caribbean
• Carribbean
• Caribeen


21. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Parallel
• Prevalent
• Prejudice
• Perserverance


22. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Quixotic
• Quite
• Questionaire
• Quarantine


23. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Goverment
• Governmant
• Government
• Govermant


24. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Vengeance
• Vengance
• Vengents
• Vengence


25. Cheese the correct spelling of the word fie. the options below

Answers:

• Ligitimate
• Legitimate
• Legetimate
• Legitemate


26. Choose the coned spelling of the won] from the options below

Answers:

• Unanimus
• Unanemous
• Unanimess
• Unanimous


27. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Referense
• Refrence
• Reference
• Referance


28. Identity the misspelled word in the list below

Answers:

• Indivisible
• Irresistable
• Indispensable
• Irresponsible


29. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Managable
• Millennium
• Minuscule
• Miscellaneous


30. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Stationery
• Statutory
• Sincerely
• Sanctuery


31.Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Efficency
• Efficentsy
• Effciensy
• Efficiency


32.Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Neccesary
• Necessary
• Neccessary
• Necesary


33. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Synonymous
• Synonymus
• Synonimous
• Sinonymus


34. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Hienous
• Henous
• Heinus
• Heinous


35. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travellers were _____________ by the price of petrol last summer.
Or ( Many would-be travelers were _____________ by the price of gas last summer. )

Answers:

• flabergasted
• flabberghasted
• flabbergasted
• flabbergashted


36. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Definitly
• Definately
• Defenitely
• Definitely


37. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Enhancement
• Elicit
• Enigma
• Ecstacy


38. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Fluorescent
• Fullfill
• Facsimile
• Fictitious


39. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Occasion
• Occurence
• Overrun
• Opponent


40. Identify the misspelt word in the list below

Answers:

• Mischeivous
• Misanthrope
• Mussel
• Malicious


41. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Manoeuvre
• Manouver
• Manuevre
• Manuver


42. Choose the correct spelling of the word from the options below

Answers:

• Leiutenant
• Luietenent
• Lieutanent
• Lieutenant


43. Identify the misspelt word in the list below.

Answers:

• Develop
• Desciple
• Dilemma
• Discipline


44. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Dexterity
• Dyeing
• Dessecrate


45. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Pageant
• Poignant
• Plummage
• Priggish


46. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Persue
• Parsue
• Persou
• Pursue


47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

Answers:

• amnesty
• amnasty
• anmesty
• emnesty

 

48. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Vacuum
• Vaccuum
• Vacumm
• Vaccum


49. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.

Answers:

• architecture
• arkhitecture
• arcitecture
• arckitecture


50. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Forfiet
• Forfeit
• Forefeit
• Fourfit


51. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The waitress brought me a plate of squid even though I ___ asked for clams.

Answers:

• specificaly
• specifically
• specifycally
• specificly


52. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Posess
• Poesess
• Possess
• Pozess


53. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Idiosyncracy
• Idiosincrasy
• Idiosyncrasy
• Ideosyncracy


54. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Manoeuvar
• Manouver
• Maneuver
• Manuver


55. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Councelor
• Condescend
• Camouflage
• Criticize


56. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.

Answers:

• orchestraited
• orchestrated
• orchestreated
• orcestrated


57. Identify the misspelled word in the list below

Answers:

• Rhythmical
• Reminiscence
• Rheumatism
• Resevoir


58. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Reminiscience
• Reminiscence
• Reminescence
• Reminisense


59. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Yacht
• Youthful
• Yeilding
• Yesterday


60. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Wierd
• Wired
• Whined
• Willful


61. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Embarassment
• Embrassement
• Embarrasment
• Embarrassment


62. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.

Answers:

• accquired
• ecquired
• acquired
• akquired


63. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Cachet
• Connoisseur
• Charateristic
• Catastrophe


64. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Adress
• Addrress
• Addres
• Address


65. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Temperamental
• Tempermental
• Temperamentle
• Temparamental


66. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Accomodate
• Analyze
• Acknowledgment
• Asterisk


67. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.

Answers:

• vicous
• vicious
• vicoius
• vicius


68. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Gauge
• Gaje
• Guage
• Gaige


69. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Their relationship was plagued by __________ problems.

Answers:

• perpetual
• perpechual
• purpetual
• perptual


70. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Excesive
• Exccesive
• Excessive
• Exceesive


71. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Priveledge
• Privilage
• Privilege
• Privelege


72. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.

Answers:

• illumenate
• iluminate
• illuminate
• elluminate


73. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.
Or (On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her garden full of noisy drummers drumming.)

Answers:

• twelvth
• twelfth
• twelfeth
• twelth


74. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Exhilirate
• Exhilarate
• Exhilireat
• Exhilrate


75. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Bureaucrasy
• Buroucracy
• Bureaucracy
• Beuraucracy


76. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.

Answers:

• nocternal
• nocturnal
• noctarnal
• nacturnal


77. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The church members accused the cult of _______________ practices.

Answers:

• sacreligious
• sacrelegious
• sacrilegious
• sacrilgious


78. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Hemorrhage
• Harass
• Hankerchief
• Hypocrisy


79. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Sophomore
• Supersede
• Susceptable
• Spontaneous


80. Choose the correct spelling of the word from the options below.

Answers:

• Conscentiuos
• Consentious
• Conscientous
• Conscientious


81. Identify the misspelled word in the list below.

Answers:

• Enhancement
• Elicit
• Enegma
• Ecstasy


82. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .

Answers:

• labretory
• laboratary
• laboratory
• labratory

Neobux